Auto saloni / Auto prodaja / Delovi za Mercedes, Smart / Servis za Mercedes, Smart

Mercedes-Benz Srbija i CG

Mercedes-Benz Srbija i CG

Omladinskih brigada 33
11070 Novi Beograd

Telefon 011/ 3019-000

Telefon 011/3019-001

Telefon 011/3019-036

Telefon www.mercedes-benz.rs

Ocenite:
Glasali ste!
Podelite sa prijateljima:

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora predstavlja jednu od vodećih kompanija u automobilskoj industriji u Srbiji i Crnoj Gori. Osnovana je 3. decembra 1996. godine i u većinskom je vlasništvu kompanije Daimler AG, sa sedištem u Štutgartu, jedne od najuspešnijih kompanija na svetu koja predstavlja poznate marke putničkog programa Mercedes-Benz, smart i Maybach, kao i brendove iz programa komercijalnih vozila Mercedes-Benz, Freightliner, Sterling, Western Star i Setra.

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora na tržištu Srbije posluje na dve lokacije: sedište i maloprodaja Mercedes-Benz Beograd, u ul. Omladinskih brigada 33, u čijem sklopu se nalazi: maloprodaja i servisiranje putničkih vozila Mercedes-Benz i smart i maloprodaja lakih dostavnih vozila Mercedes-Benz.

Druga adresa na kojoj posluje je u Centru komercijalnih vozila Mercedes-Benz Beograd, Industrijska zona bb u Krnješevcima, koji ujedno predstavlja i najmoderniji centar na Balkanu za: prodaju novih i polovnih kamiona brendova Mercedes-Benz i Mitsubishi Fuso Canter, servisiranje lakih dostavnih vozila i kamiona, prodaju rezervnih delova, trening centar i centralno skladište rezervnih delova.

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora neprekidno teži da svojim klijentima približi prave vrednosti Mercedes-Benz proizvoda uz neprikosnovenu profesionalnost i posvećenost u pružanju usluga, a sve to u saglasnosti sa Daimler standardima.

Kompanija zapošljava 237 ljudi, uz neprekidnu tendenciju ka proširenju broja i obima aktivnosti, a time i otvaranja novih radnih mesta. Posebna pažnja se poklanja obuci i usavršavanju svih zaposlenih po visokim Daimler standardima.

Na teritoriji Srbije i teritoriji Crne Gore ovlaščeni partneri sa svojim prodajnim salonima i servisima posluju u: Subotici (ASC Subotica), Novom Sadu (Auto Kuca Mikom), Šapcu (ISN Automotive), Nišu (BPT Eurostar), Podgorici (Ljetopis Automotive), Čačaku, Ivanjici (Ristic d.o.o), Novom Pazaru (Biševac) i Podgorici (Ljetopis Automotive).


RADNO VREME:

Radni dani: 08:30 - 20:00 h
Subota: 09:00 - 15:00 h

posao300x200)